Merck 117046 Mquant™ | Kızartma Yağlarında Serbest Yağ Asitleri Tayin Kağıdı | 100 Test
Açıklama
Kızartma Yağı Ölçüm Kağıdı MERCK MQuant™ 117046 Free Fatty Acids |
Kızartma Yağlarında Serbest Yağ Asitleri Tayin Şeridi
Metod: Test Çubukları ile, Kolorimetrik; 0.5 - 1 - 2 - 3 mg/g KOH MQuant™
|
Kızartma işlemi, katı ve sıvı yağların zamanla parçalanmasına neden olur. Bu parçalanmanın en önemli ürünü serbest yağ asitleridir.
Bu asitler kabul edilebilir değerleri aştığında kızarmış gıdanın kalitesini etkilemekte ve dolayısıyla da ürün ve işletme kalitesine etki etmektedir. Bu sebeple yağınızı değiştirmek için doğru zamanın belirlenmesi büyük önem arzetmektedir.
|
Yeni MQuant™ Serbest Yağ Asitleri görsel test şeritleri ile kolaylıkla kızartma yağlarınızın kalitesini izleyebilirsiniz. Bu kolay ve ekonomik metot için özel bir eğitime, uygulamaya, laboratuvar cihazına veya numune hazırlamaya gerek duyulmamaktadır.
Basitçe test şeridini katı veya sıvı yağ numunenize (20 - 100 °C) daldırın ve sonucu okuyun. Değerlendirme skalası tipik eşik değerleri göstermekte olup kolaylıkla karar vermenize olanak sağlamaktadır.
|
Genel Özellikler |
Kullanımı kolay |
Numune hazırlama veya herhangi bir laboratuvar ekipmanı gerektirmez |
Hızlı sonuç; test şeridini sadece 2 saniye boyunca numuneye (20 - 100 °C) daldırın ve çıkartın, 30 saniyelik reaksiyon süresinin ardından değerlendirme skalasından konsantrasyonu tayin edin |
Özel reaktif kağıdı ile ISO 660'a göre izlenebilir, tekrarlanabilir ve güvenilir sonuçlar |
Description | |
---|---|
Cat.No | 117046 |
Overview | Deep-frying causes oils and fats to decompose over time. One of the major by-products of decomposition is free fatty acids. When these acids exceed an acceptable treshold, they affect the quality of fried food. With MQuantTM Free Fatty Acids it is easily possible to monitor the quality of deep-frying oil. |
Product Information | |
---|---|
HS Code | 3822 00 00 |
Safety Information according to GHS | |
---|---|
Storage class | 10 - 13 Other liquids and solids |
Storage and Shipping Information | |
---|---|
Storage | Store at +15 °C to +25 °C. |